Verslagen
images/slider/image1.jpg

In Westland vond van 21 September tot en met 1 October 2017 WestlandOntmoet plaats. Tijdens deze week werden op veel plaatsen voor nog veel meer inwoners in Westland ontmoetingen georganiseerd. We stonden extra stil bij de kracht van een ontmoeting. Ook in Westland is veel behoefte om anderen te ontmoeten. Om anderen te treffen voor een glimlach, een toereikende hand, een luisterend oor of een maatje om mee af te spreken en samen activiteiten te ondernemen. De vraag naar gezelschap heeft iedereen. Daarom heeft Gospelgroep Reveil meegedaan aan het Muziekfestijn “Samen luisteren en zingen” in de Uniekerk aan de Langenstraat 181 te ’s-Gravenzande wat in het kader van Westland Ontmoet werd georganiseerd.

Bigband Rithm Harmonies en Gospelgroep Reveil hebben een programma van populaire en gospel muziek laten horen. Twee totaal verschillende muziekgroepen met elk een eigen zeer herkenbare stijl. Muziek om te luisteren en ook om mee te zingen. Dit alles werd in twee delen gedaan en daar tussendoor was een pauze met koffie, thee of frisdrank. Op deze avond heeft ds. Verrips met de integratiemedewerker van Vitis Welzijn, Dhr. Khaldon alsabbagh, twee gesprekken gevoerd over de vraag hoe het is om als Syrier in Nederland te leven. 

Zowel de muziek, alsook de informatie van Khaldon Alsabbagh kon rekenen op belangstelling van de bezoekers. Al met al was het een inspirerende en geslaagde avond.